Kinderdagverblijf in Almere is de oplossing

Sharing is caring!

Bent u opzoek naar een kinderdagverblijf in Almere? Dan is onze kinderopvang wellicht iets voor u! Bekijk onze 360 panorama foto en oordeel zelf en krijg direct een goede eerste indruk. Zoals u op de panorama foto kunt zien beschikken wij over een tuin met verschillende attributen om de kinderen de hele dag mee te vermaken. Daarnaast hebben wij een konijn en een veldje in de buurt waar de kinderen lekker kunnen uitwaaien. Wij van kinderdagverblijf Almere vinden het belangrijk dat kinderen bewegen, zodat ze hun energie kwijt kunnen. Daarnaast vinden de kinderen het heerlijk om buiten te spelen/rennen en is het goed voor de ontwikkeling. Ook bij slecht weer zorgen wij voor voldoende bewegings-mogelijkheden.

Kinderopvang Almere is flexibel!

Ons kinderdagverblijf in Almere is flexibel, omdat we naast de opvang van 9 tot 5 ook opvang in de avond- en nachturen verzorgen . Dit is voor ons mogelijk, omdat we boven ons kinderdagverblijf wonen. Door het woon- werkconcept is het voor ons mogelijk om continu kinderopvang te verzorgen en op deze manier flexibel te zijn naar de ouders toe. Zo wordt het voor u weer mogelijk om eens spontaan iets te ondernemen, omdat u niet meer hoeft in te zitten over een oppas! Daarbij is kinderopvang in Almere van Amberrosia ideaal voor ouders met variƫrende werktijden.

Niet alleen de voordelen voor ouders staan bij ons hoog in het vaandel. Ook de huiselijke sfeer vinden wij erg belangrijk, omdat kinderen zich hierdoor direct op hun gemak voelen en helemaal zichzelf kunnen zijn. Dit zorgt voor zowel de begeleiders als de kinderen een gemoedelijke sfeer, waardoor de kinderen elke dag met plezier terugkomen naar onze kinderopvang. De huiselijke sfeer creƫren wij door de kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij de dagelijkse activiteiten. Hierdoor leren de kinderen nieuwe dingen en voelen ze zich betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden. Het voordeel hiervan is dat ze zich snel op hun gemak voelen, omdat onze kinderopvang een vertrouwde omgeving wordt. Een vertrouwde omgeving vinden wij belangrijk, omdat hierdoor minder stress hebben en fijn kunnen spelen.