GOOI DE LEUKSTE VLIEGERS DE LUCHT IN MET JE EIGEN FOTO EROP BEDRUKT

Sharing is caring!

Tegenwoordig willen we onze meest bijzondere moment vastleggen op een bijzondere manier. In veel gevallen verdwijnen een hoop hele leuke prenten in zekere zin op de laptop en worden ze vervolgens niet meer bekeken of teruggevonden. Zoiets is ongetwijfeld uiterst spijtig van al deze toffe kiekjes. Deze prachtige shot van vakantie wil je toch graag op een punt installeren waar ieder hem kan bezien? In deze situatie komt het afdrukken van de prent op canvas enorm mooi uit. Een afbeelding op canvas is steeds een blikvanger en via de webshop van Gozi kan jij exact stellen hoe u het wilt laten maken.

Een super prachtige aanpak om je achtertuin op te beuren, kan met behulp van het neerzetten van een poster in de tuin. Een leuke kiekje in de gaard kan vaak een super te gekke kracht brengen aan een gaarde. Een heil van een poster in de tuin is dat het bij Copyshop Gozi van de hoogste kwaliteit is en zo tegen neerslag en zonnestralen kan. Een tuinposter kan op allerlei methodes in de hof gestationeerd worden. Het is denkbaar om deze op te hangen aan een schutting of je kunt de poster in de tuin in een lijst installeren.

Een mooie inspanning voor kinderen en ouderen dat al jaren voorkomt is vliegeren. Vliegeren blijft nog steeds tof om te spelen indien er heel veel wind aanwezig is. Het Vliegeren kan je allicht nog cooler maken door het gebruikelijke model te verruilen voor iets speciaals. Via Gozi is het te weten bestaanbaar om je persoonlijke foto te laten printen op jouw vliegstuk. Dat is altijd een tof ideetje als kado voor kinderen.

Indien je speurt naar iets aparts dan kan je het liever zelf ontwikkelen. Bij Gozi is het mede bestaanbaar om spelletjes een persoonlijke uitstraling te geven. Kwartetspellen kan men bijv. ook spelen met eigen gekozen plaatjes. Verschrikkelijk lachen toch als je een serie kwartet dient te verzamelen van je geweldige zusje. Een te gekke en uitstekende aanpak om de kleintjes bekend te maken met het gezin is door een memory spel te maken door middel van eigen plaatjes. Met behulp van de foto’s zullen de kleintjes gezichten en namen en bijnamen ook vlugger gaan herkennen. Heel vaak hebben kaarten om een of andere reden een kleurloze achterzijde. Een spelletje kaarten is vele malen leuker in het geval je een eigen plaatje gebruikt. Natuurlijk kan je zelfs een afbeelding selecteren van bijvoorbeeld een lievelings voetbalclub.

Een voorwerp dat veel personen jaren terug gecollecteerd hebben is de button. Buttons waren jaren terug hele vette items en zonder coole buttons hoorde je er niet bij. Een tegenvaller van buttons in het verleden was dat je helaas niet zelf kon kiezen welke afbeelding je erop wilde hebben. Gelukkigerwijze kan je tegenwoordig stellen welke kiekje er in jouw button komt. Via deze wijze heb je al gauw een tof en verrassend kado gemaakt.